Burda nově vydává Elle i v digitální podobě

elle-v-prosinci-utecte-za-modou-vanoce-pockaji_magazineČasopis Elle, který nedávno začal vydávat i verzi určenou pro muže, spustil 13. listopadu svou online verzi. Pro vydavatelství Burda, které tento módní časopis vlastní, není Elle první titulem, který se dopracoval k internetové verzi, před měsícem začal v elektronické podobě vycházet i časopis Apetit pro všechny milovníkům jídla.

„Čtenáři nemusí mít strach, že by byli o něco ochuzení – digitální verze nabídne ty samé články a módní story jako tištěný časopis, dokonce i něco navíc. Budeme se snažit vydání obohatit o videa nebo záběry z focení, které se do tištěné verze nevešly,“ říká publisherka titulu Amália Balsa.

Cena jednoho čísla online Elle je 79 korun (2,99 eur). Co se týče předplatného, je možné si digitální verzi i předplatit, v nabídce je buď půlroční nebo roční předplatné. Půlroční předplatné vyjde čtenáře tohoto magazínu na 319 a roční na 639 korun. Krom klasických dvou možností předplatného je tu i třetí, takzvané kombinované předplatné, které nabízí obě verze časopisu. „Čtenářky si mohou svou ELLE vychutnat v tištěné podobě, jak byly dosud zvyklé, a například během cestování sáhnout po praktičtějším digitálním vydání. S kombinovaným předplatným získají obě verze,“ vysvětluje Miroslava Harcegová, brand manager ELLE.

burdastyle

Elle online ale není jediný elektronický počin, který vydavatelství Burda v poslední době spustilo. Začátkem listopadu spustili digitální verzi časopisu Burda Style. „Burda Style je časopis o módě a šití s více než padesátiletou tradicí. České ženy rády hledají svůj osobitý styl a móda je pro ně způsob, jak ho vyjádřit. Web mohou procházet stejně jako módní katalog nebo si přečíst zajímavé články,“ říká publisherka titulu Zuzana Diniz Sousa.

Současné vydání časopisu obsahuje 70 střihů, nejen pro ženy, podle kterých si ženy mohou ušít nejen nadčasové kousky ale i módní výstřelky. „Web je stejně jako časopis určený ženám, které mají rády šití, módu a kreativitu. Ženám, které touží do svého stylu vložit vlastní nápady. Vychází vstříc i majitelkám nesouměrné postavy, jimž střihy Burda pomohou oblékat se hezky a vkusně,“ dodává šéfredaktorka titulu Dagmar Vlasáková.

Přidat komentář